• Po prázdninách pokračujeme
          • Po prázdninách pokračujeme

          • Platné epidemiologické opatrenia nám umožňujú od 1.3.2021 pokračovať v prezenčnej forme vyučovania na 1.stupni ZŠ sv. Mikuláša a v maturitnom ročníku na Gymnáziu sv. Mikuláša. V pondelok 1.3.2021 teda obnovujeme vyučovanie v spomínanách triedach. Podmienkou je podanie čestného vyhlásenia o absolvovaní testu na ochorenie COVID 19 nie staršie ako 7 dní (platí pre zamestnancov a študentov oktávy), resp. podanie čestného vyhlásenia zákonneho zástupcu žiaka 1.stupňa. Vyhlásenia dostupné na EDUPAGE alebo tu:

            Čestné vyhlásenie ZAMESTNANEC

            Čestné vyhlásenie ŠTUDENT

            Čestné vyhlásenie ZÁKONNÝ ZÁSTUPCA ŽIAKA 1.stupňa ZŠ

            Žiaci a študenti, ktorí sa nezúčastňujú prezenčnej formy vyučovania, dostanú raz za týždeň informácie o prebranom učive. Poznámky, prípadne iné detaily realizované na prezenčnom vyučovaní, si študenti a žiaci sami zistia u žiakov, ktorí absolvujú prezenčnú formu vyučovania. Ak s vyučujúcim vedome spolupracujú na dištančnej forme vyučovania (komunikácia študenta s učiteľom, komunikácia rodiča s učiteľom), ich neúčať na vyučovaní bude hodnotená ako ospravedlnená. Klasifikácia, resp. neklasifikácia takýchto žiakov a študentov je v kompetencii vyučujúceho.

            Žiaci ostatných ročníkov ZŠ sv. Mikuláša a Gymnázia sv. Mikuláša pokračujú v dištančnej forme vyučovania a to rozvrhom podľa párneho týždňa - teda online vyučovanie 2.VH, 4.VH a 6.VH.

            Žiaci a učitelia 1. stupňa ZŠ boli prihlásení na obed automaticky, ostatní študenti a zamestnaci si overia svoje prihlásenie na obed do piatku 26.2. do 14,00 hod.

            ĎAKUJEME, ŽE STE S NAMI.

        • Pôstne obdobie začína
          • Pôstne obdobie začína

          • Tento týždeň v stredu sme spolu začali 40 dňové pôstne obdobie. Dobrým a posilňujúcim pokrmom v období pôstu, ktorý osoží telu aj duchu je Božie slovo. Počas celého pôstného obdobia si môžete pozrieť videa a zamyslenia od d.o. Petra Štiebera a to jednoducho tak, že si nastavíte odoberanie jeho YouTube kanála TU. Poslaním našej školy je aj evanjelizovať a v týchto časoch je to jedna z nových a zaujímavých možností. ĎAKUJEME, ŽE STE S NAMI.

        • POTVRDENIE o návšteve školy
          • POTVRDENIE o návšteve školy

          • V súvislosti s aktuálnou pandemickou situáciou ponúka platforma EDUPAGE možnosť vytlačiť si z pohodlia domova potvrdenie o návšteve školy vášho dieťaťa (návod TU). V prípade nejasností kontaktujte svojich triednych učiteľov. ĎAKUJEME, ŽE STE S NAMI.

        • Nástup do školy od 8.2.2021
          • Nástup do školy od 8.2.2021

          • V súvislosti s novými opatreniami a vyhláseniami týkajúcimi sa nástupu vybraných žiakov do škôl oznamujeme, že brány našej školy budú od 8.2.2021 (pondelok) znovu otvorené pre:

            1. žiakov oktávy A a oktávy B s negatívnym výsledkom testu na COVID-19. O spôsobe dokladovania negativity budeme čoskoro informovať na základe usmernení MŠVVaŠ SR. Vyučovanie bude prebiehať podľa riadneho rozvrhu.

            2. žiakov 1. - 4. ročníka ZŠ sv. Mikuláša so splnenou podmienkou pretestovania 1 zákonneho zástupcu (výnimku majú oslobodení od testovania a tí, ktorí prekonali ochorenia v termíne max. pred 90 dňami). O spôsobe dokladovania negativity budeme čoskoro informovať na základe usmernení MŠVVaŠ SR. Vyučovanie bude prebiehať podľa usmernení TU jednotlivých tried. V dňoch od 8.-10.2. (PON - STR - "nábeh" žiakov) bude 1. až 4.VH prebiehať prezenčné, na 5.VH bude prebiehať online pripojenia žiakov, ktorí zostali doma. Od ŠTV 11.2.2021 už online vyučovanie na 1.stupni ZŠ nebude prebiehať. Všetky zadania a domáce úlohy budú všetkým žiakom 1. stupňa ZŠ zverejnené od PON 8.2.2021 prostredníctvom EDUPAGE.

            Rovnako bude obnovená aj činnosť ŠKD v čase od 6:45 hod. do 16,30 hod.

            Všetci žiaci a zamestnanci, ktorí nastúpia od PON 8.2.2021 do školy a majú záujmem o obed, sa musia nanovo prihlásiť a to najneskôr do PIA 5.2.2021 do 14,00 hod. Za porozumenie ďakujeme.

            ĎAKUJEME, ŽE STE S NAMI.