• NOVINKY - informácie pred návštevou Sv. Otca v Prešove
          • NOVINKY - informácie pred návštevou Sv. Otca v Prešove

          • V súvislosti s prípravami na návštevu Sv. otca Františka v meste Prešov vznikli nové opatrenia, ktoré sa dotýkajú aj organizácie vyučovania na našej škole. Z tohto dôvodu:

            1. V pondelok 13.9.2021 sa prezenčne budú vyučovať len žiaci Základnej školy a žiaci prima – kvarta Gymnázia sv. Mikuláša. Žiaci kvinty – oktávy budú mať v tento deň dištančné vzdelávanie, zostávajú doma. Obsah a formu dištančného vzdelávania im určí ich vyučujúci podľa pondelkového rozvrhu. 
            2. V utorok 14.9.2021 je z organizačných dôvodov riaditeľské voľno pre obidve zložky školy. Vyučovanie v tento deň nebude. 
            3. V stredu 15.9.2021 je sviatok Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska. Je to deň pracovného voľna, takže v tento deň vyučovanie nebude.
            4. Celoškolské rodičovské združenie sa uskutoční 20.9.2021 (PON) so začiatkom o 16,00 hod. Rodičia zostávajú v triedach a spoločná časť sa uskutoční prostredníctvom školského rozhlasu.

            A ešte jeden oznam:

            Zajtra 8.9.2021 (STR) v čase od 20,00 – 21,00 bude na Rádiu LUMEN relácia, ktorá predstaví našu školu. Srdečne pozývame k počúvaniu. Archív bude dostupný čoskoro na našej www stránke.

            A ešte jedna výzva:

            Návšteva Sv. Otca Františka na Slovensku je historickým momentom. Nepremeškajme príležitosť vytvoriť v Košiciach, prípadne v Prešove alebo v Šaštíne jedno spoločenstvo s hlavou Katolíckej Cirkvi. Kto chce dostávať, musí aj dávať a prinášať obety....Tešíme sa na prípadne stretnutie s vami na jednom z týchto podujatí.

        • SEMAFOR usmernenie
          • SEMAFOR usmernenie

          • V súvislosti s usmerniami MŠVVaŠ SR, tzv. školský semafor, pripomíname, že vyhlásenie o bezpríznakovosti, ktoré za žiaka povinne podáva zákonný zástupca v momente, keď sa okres Prešov dostane do oranžovej farby, resp. keď žiak preruší školské vyučovanie na 3 a viac dní. Predmetné vyhlásenie je dostupné v aplikácii EDUPAGE medzi žiadosťami a vyhláseniami. V písomnej forme ho nájdete na https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/. Momemntálne je okres Prešov v zelenej farbe a podávanie spomínaného vyhlásenia je dobrovoľné. Prajeme veľa trpezlivosti a rozvahy.

        • SAMOTEST Standard Q COVID-19 Ag test
          • SAMOTEST Standard Q COVID-19 Ag test

          • V týchto dňoch ste na základe prejaveného záujmu obdržali (alebo ešte len obdržíte) SAMOTEST Q COVID-19 antigénový nazálny test, ktorý je možné veľmi ľahko urobiť aj doma. Pozrite si krátky videonávod alebo si preštudujte písomný návod návod na použitie TU, prípadne si prečítajte sprievodcu samotestovaním TU. Test sa odporúča vykonať 2x týždenne, ideálne v pondelok a štvrtok. Po vykonaní testu informujte o výsledku testu (negatívny alebo pozitívny) prostredníctvom aplikácie EDUPAGE. V prípade pozitívneho výsledku odporúčame objednať sa na PCR test. Veľa odvahy a sily do ďalších dní.

          • INFORMÁCIE 2 - školský rok 2021/2022 začíname.

          • Začiatok školského roka sa nezadržateľne blíži a je potrebné priniesť ďalšie informácie...

            1. Školský rok začíname 2.septembra 2021 (ŠTVRTOK) o 8,00 hod. v škole. Všetci žiaci Základnej školy sv. Mikuláša (okrem žiakov 1. ročníka) a všetci žiaci Gymnázia sv. Mikuláša prídu do školy tak, aby všetci boli v triedach najneskôr o 8,00. Po úvodnom príhovore riaditeľa školy a školského kaplána budú pokračovať so svojimi triednymi učiteľmi do skončenia 3. VH do 10,35 hod. Po skončení 3. VH odchádzajú domov. Pri mladších žiakoch je nutné zo strany rodičov zabezpečiť návrat týchto žiakov domov.

            2. Žiaci kvarty A,B, kvinty A, sexty A,B, septimy A, B, oktávy A,B a žiaci 9.A zo ZŠ odchádzajú o 8,30 hod. so svojimi triednymi učiteľmi do Konkatedrály sv. Mikuláša na slávnostnú sv. omšu VENI SANCTE, ktorú bude celebrovať o.arcibiskup Bernard Bober.

            3. Rodičia žiakov 1. ročníka ZŠ sv. Mikuláša sa spolu so svojimi deťmi, našimi prvákmi,  stretnú s triednymi učiteľkami a vedením školy o 8,15 hod. pred hlavným vchodom. Po úvodných pokynoch zoberú triedne učiteľky žiakov do svojich tried a cca o 9,15 hod. ich vrátia rodičom. Tým pre nich prvý deň v škole končí a do školy sa vrátia znovu v piatok 3.9.. Vyučovanie začína o 8,00 a pokračuje podľa zavrejneného rozvrhu. Po skončení vyučovaniu pokračujú prihlásené deti v ŠKD, ktoré svoju činnosť začína od piatku 3.9..

            4. V piatok 3.9. začína vyučovanie o 8,00 a pokračuje počas prvých troch vyučovacích hodín triednickymi hodinami. Vyučovanie pokračuje ďalej podľa zverejneného rozvrhu a končí 6. VH.

            V prípade nejasností kontaktujte svojich triednych učiteľov, prípadne zástupcov riaditeľa školy.

            Tešíme sa na vás.

          • INFORMÁCIE 1 - začíname školský rok 2021/2022

          • S blížiacim sa začiatkom škoského roka 2021/2022 sa hromadia informácie určené rodičom a študentom našej školy. Budú sa objavovať postupne a dúfame, že aj včas.

            1. Prihlasovanie na stravu realizujte vzhľadom na veľký počet stravníkov čím skôr. Ideálne je prihláasiť sa do 31.8.2021, pretože prihlasovanie v stredu 2.9.2021 bude možné iba do 11,30 hod. Prihlášky sú dostupné TU.

            2. Záujemcovia o AG samotest (25 ks na 1 žiaka, test je nazálny s krátkou paličkou) sa musia prihlásiť cez aplikáciu EDUPAGE (anketa bola zverejnená v PON 23.8.) alebo prostredníctvom triednych učiteľov (emai, telefón) najneskôr do stredy 25.8.2021 do 12,00. 

            3. Všetci záujemcovia o ŠKD musia svoje deti prihlásiť najneskôr do UTO 31.8.2021 doručením prihlášky osobne Danke Kostelnikovej alebo emailom na dankakostelnikova@zsgmikpresov.sk . Prihláška dostupná TU.

        • Návšteva sv. Otca Františka na Slovensku
          • Návšteva sv. Otca Františka na Slovensku

          • S blížiacom sa termínom návštevy sv. Otca na Slovensku vrcholia aj prípravy na jeho návštevu. Táto návšteva je pre našu krajinu radosťou a darom, no vyžaduje si dobrú prípravu - tak na poli duchovnom ako aj na poli organizačnom. K všetkým starším ako 18 rokov (nielen k študentom ale aj k zamestnancom a rodičom žiakov katolíckych škôl Košickej arcidiecézy) je smerovaná výzva otca arcibiskupa B.Bobera na dobrovoľnícku službu pri návšetve sv. Otca Františka v meste Košice. Prihlasovací formulár s možnosťou výberu služby nájdete na odkaze TU. Viac o návšteve v Košiciach a podmienkach dobrovoľníckej služby nájdete TU. Srdečne pozývame.

        • Erasmus plus - prázdninová výzva.
          • Erasmus plus - prázdninová výzva.

          • Hoci sa končí školský rok a žiaci sa do školských lavíc vrátia až 2.9.2021, náš projekt Erasmus plus pokračuje ďalej aj cez prázdniny. Spolu s nami doby Tatry, Pieniny, kultúrne pamiatky a priprav TV reportáž - buď ako video alebo prostredníctvom fotografií z miest, ktoré si navštívil. Tešíme sa na vaše práce, tešíme sa na vašu tvorivosť a nápady. Všetkým prajeme požehnané leto plné oddychu a príjemných zážitkov.

        • Záver školského roka - čo nás čaká.
          • Záver školského roka - čo nás čaká.

          • Mesiac jún je v plnom prúde a záver školského roka 2020/2021 sa nezadržateľne blíži. V súvislosti so záverom školského roka dávame do pozornosti nasledujúce oznamy:

            • v súvislosti s prípravou finančnej uzávierky v školskej  jedálni bude prihlasovanie na stravu a odhlasovanie zo stravy možné iba do piatku 18.6.2021 do 14,00. Za porozumenie ďakujeme.
            • dňa 25.6. (piatok) bude na škole z organizačných dôvodov riaditeľské voľno.
            • slávnostná sv. omša na záver školského roka (TE DEUM) bude na sviatok sv. Petra a Pavla v utorok 29.6.
            • posledný deň školského vyučovania je streda 30.6.. V tento deň bude strava podávaná vo forme balíčkov a činnosť školského klubu detí bude ukončená o 13,00 hod.

            Vedenie Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša.

        • Ako do školy od pondelka 10.5.2021
          • Ako do školy od pondelka 10.5.2021

          • Podľa aktuálnych informácií a v zmysle nastavení COVID automatu (mapa TU) zostáva Prešovský okres od 10.5.2021 v červenej farbe. Teda aj školské vyučovanie zostáva rovnaké ako v aktuálnom týždni od 3.5.-7.5., teda do školy chodia všetci žiaci okrem žiakov kvinty, sexty a septimy Gymnázia sv. Mikuláša. Čestné vyhlásenia o bezinfekčnosti podávajú iba žiaci (resp. ich zákonní zástupcovia) iba v prípade, že v termíne od 3.5. (PON) do školy ešte nenastúpili alebo prerušili školské vyučovanie na 3 a viac dní (vrátane víkendov a sviatkov). Veríme, že ďalší týždeň od 17.5. nám už prinesie dlho očakávanú zmenu a do školy sa budú môcť vrátiť všetci žiaci Gymnázia aj ZŠ sv. Mikuláša. Ďakujeme, že ste s nami.

        • Ako do školy od pondelka 3.5.2021
          • Ako do školy od pondelka 3.5.2021

          • Na základe vyhlášky ÚVZ SR š. 197 a usmernení MŠVVaŠ SR platí, že od pondelka 3.5.2021 dotknutí žiaci ani ich zákonní zástupcovia nemusia pri vstupe do budovy našej školy predkladať negatívny výsledok testu, resp. potvrdenie o výnimke z testovania (okres Prešov je v COVID automate červený). Podmienkou pre vstup do školy je pre žiakov mladších ako 18 rokov podanie čestného vyhlásenia zákonného zástupcu v papierovej forme TU alebo prostredníctvom EDUPAGE. Študenti starší ako 18 rokov a zamestnanci podávajú čestné vyhlásenia prostredníctvom EDUPAGE alebo v papierovej forme ZAM a ŠTUD tu.

            V pondelok 3.5.2021 sú na škole prijímacie skúšky na Gymnázium sv. Mikuláša. Od uchádzačov sa nebude vyžadovať test ani čestné vyhlásenie zákonneho zástupcu.

        • Nástup do školy od 26.4.2021
          • Nástup do školy od 26.4.2021

          • Na základe rozhodnutia ministra školstva SR a v súvislosti s aktuálnou pandemickou situáciou v okrese Prešov dochádza k obnove vyučovania pre všetkých žiakov ZŠ sv. Mikuláša v Prešove - kompletný 1. a 2. stupeň ZŠ. Okrem toho je vyučovanie od 26.4.2021 obnovené aj pre žiakov Gymnázia sv. Mikuláša pre triedy prima - kvarta. Doma na dištančnom vzdelávaní teda zostávajú iba žiaci z tried kvinta, sexta a septima. Podmienkou pri nástupre do školy je odovzdanie Čestného vyhlásenia ( v papierovej podobe TU ) alebo možno podať aj cez platformu EDUPAGE v sekcii Žiadosti/Vyhlásenia) a absolvovanie testu rodiča a žiaka nie staršie ako 7 dní ( platnosť testu nahrádzajú aj výnimky z testovania podľa vyhlášky č.187 ÚVZ SR). Žiaci sa budú vyučovať podľa riadneho rozvrhu s výnimkou 1.VH v pondelok, keď budú mať triednicku hodinu. Počas prvého týždňa bude prebiehať adaptácia žiakov. Počas tohto týždňa nebudu žiaci klasifikovaní. V nasledujúcom týždni budú skúšaní iba ústne. Písanie testov a písomiek bude možné až na tretí týždeň. Žiaci, ktorí majú záujem o obed sa musia prihlásiť (nie je nutné ešte raz posielať prihlášku) a to najneskôr do PIA 23.4.2021 do 14,00 hod. Vyučovanie pre všetkých žiakov začína 1. VH o 8:00 hod. . Po skončení vyučovania idú žiaci na obed. TEŠÍME sa na vás.

        • Nástup do školy od 19.4.2021 - info pre žiakov 8. a 9. ročníka
          • Nástup do školy od 19.4.2021 - info pre žiakov 8. a 9. ročníka

          • V súvislosti s rozhodnutím ministra školstva SR a s aktuálnou pandemickou situáciou v okrese Prešov dochádza k obnove vyučovania pre žiakov 8. a 9. ročníka ZŠ sv. Mikuláša v Prešove. Podmienkou pri nástupre do školy je odovzdanie Čestného vyhlásenia (v papierovej podobe TU alebo možné podať aj cez platformu EDUPAGE v sekcii Žiadosti/Vyhlásenia) a absolvovanie testu rodiča a žiaka nie staršie ako 7 dní. Vzhľadom na blížiace sa prijímacie skúšky je pre žiakov pripravené vyučovanie SJL a MAT, no aj triedne aktivity zamerané na sociálnu adaptáciu žiakov po návrate z dištančného vzdelávania. Žiaci 8. a 9. ročníka si teda prinesú do školy učebnice a zošity z MAT a SJL. Žiaci, ktorí majú záujem o obed sa musia opätovne prihlásiť a to najneskôr do PIA 16.4.2021 do 14,00 hod. Vyučovanie pre žiakov 8. a 9. ročníka ZŠ začína až 2. VH o 8:55 hod. a končí 6. VH o 13,30 hod. Po skončení vyučovania idú žiaci na obed. Rozvrh na ostatné dni v týždni sa žiaci dozvedia v PON v škole. Tešíme sa na vás.

        • Výsledky zápisu do 1. ročníka ZŠ sv. Mikuláša
          • Výsledky zápisu do 1. ročníka ZŠ sv. Mikuláša

          • V prvom rade chceme za celé vedenie školy poďakovať všetkým rodičom za dôveru a prejavený záujem o našu školu. Zvýšený záujem zo strany rodičov nabúral našu pôvodnu predstavu o počte prijatých žiakov do 1.ročníka ZŠ a tak sme prehodnotili naše kapacitné a personálne možnosti. Výsledok je ten, že otvoríme 3 triedy 1.ročníka ZŠ s počtom prijatých žiakov 60 (22+22+16). Na základe výsledkov z prijatých dotazníkov a pracovných listov žiakov sme vybrali nasledujúcich žiakov. Zoznam podľa kódu žiaka a mena žiaka nájdete v priloženom súbore TU. Rodičia prijatých žiakov budú kontaktovaní koncom mája a podľa možností pripravíme informačné stretnutie o ďalšom postupe v súvislosti s nástupom žiakov do 1. ročníka ZŠ od 1.9.2021. ĎAKUJEME, že ste s nami.

        • OBNOVA školského vyučovania na 1. stupni ZŠ
          • OBNOVA školského vyučovania na 1. stupni ZŠ

          • Minister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov rozhodol nasledovne:

            S účinnosťou od 12. apríla 2021 v súlade s podmienkami uvedenými v uznesení vlády Slovenskej republiky č. 160 zo 17. marca 2021 v znení uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 169 z 24. marca 2021 a uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 176 z 31. marca 2021 obnovuje školské vyučovanie na prvom stupni základných škôl.

            Na základe predmetného rozhodnutia sa teda obnovujú všetky pravidlá a podmienky pre riadnu dochádzku žiakov 1. stupňa ZŠ sv. Mikuláša do školy. ĎAKUJEME, že ste s nami.

        • PRIPRAVUJEME zápis do 1.ročníka ZŠ sv. Mikuláša
          • PRIPRAVUJEME zápis do 1.ročníka ZŠ sv. Mikuláša

          • So súhlasom zriaďovateľa pripravujeme zápis do 1. ročníka ZŠ sv.Mikuláša s plánovaným počtom 44 prijatých žiakov do 2 tried. Zápis sa uskutoční elektronicky (pre záujemcov o prijatie bude na vrátnici školy pripravená aj papierová verzia) po Veľkej Noci a to v dňoch 7.apríla (STR) - 9.apríla (PIA). Podklady pre zápis (prihláška, dotazník rodiča, pracovný list žiaka) budú zverejnené na stránke školy najneskôr v stredu 7.apríla 2021. Výsledky zápisu budú zverejnené do 15.4.2021. Tešíme sa na všetkých záujemcov.

        • Prijímacie skúšky
          • Prijímacie skúšky

          • S blížiacim sa termínom podávania prihlášok na stredné školy  (na domovskej ZŠ podať do 10.4.2021) oznamujeme všetkým rodičom žiakov 5.ročníka a 9.ročníka našej ZŠ možnosť podať ju elektronicky a to  prostredníctvom rodičovského konta na EDUPAGE - návod TU. Každý zákonný zástupca môže podať maximálne 2 prihlášky na školy, ktoré požadujú talentové skúšky a maximálne 2 prihlášky na ostatné stredné školy. V prípade, že nemáte zriadené rodičovské konto na platforme EDUPAGE, kontaktujte príslušných triednych učiteľov, resp. výchovného poradcu Mgr. Mašlejovú J..

        • POMOC
          • POMOC

          • Vážení rodičia a priatelia školy, pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces na našej škole darovaním 2% z dane!

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % ( 3 % pri dobrovoľníckej činnosti ) zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Rodičovské združenie pri Gymnáziu a Základnej škole sv. Mikuláša. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2% z dane!

            Finančné prostriedky budú transparentne použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na našej škole
            • skvalitnenie materiálno - technického vybavenia našej školy.

            Ak sa rozhodnete darovať nám 2% zo svojich daní z príjmu, pripravili sme pre Vás stručný návod, ako na to.

            Ste zamestnanec a ročné zúčtovanie dane za Vás robí zamestnávateľ?

            1. Do 15.2.2021 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň
            2. Požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil Potvrdenie o zaplatení dane.
            3. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane - to je maximálna suma, ktorú môžete v prospech prijímateľa poukázať. Táto suma však musí byť minimálne 3 €.
            4. Stiahnite si a vyplňte Vyhlásenie o poukázaní 2% z dane.
            5. Údaje, ktoré potrebujete v tlačivách uviesť:

            Obchodné meno alebo názov: Rodičovské združenie pri Gymnáziu a Základnej škole sv. Mikuláša

            Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo: Duklianska 16, 08001 Prešov

            Právna forma: Občianske združenie

            Identifikačné číslo (IČO/SID): 42027195

            Obe tieto tlačivá (Vyhlásenie spolu s Potvrdením), doručte do 30. apríla 2021 na daňový úrad podľa Vášho bydliska.

            Podávate si daňové priznanie sami?

            1. Riadne vyplňte daňové priznanie.
            2. Vypočítajte si Vaše 2% z dane z príjmov fyzickej osoby – to je maximálna suma, ktorú nám môžete poukázať, minimálne však 3 Eura.
            3. V daňovom priznaní pre fyzické osoby sú už uvedené kolónky na poukázanie 2% z dane v prospech 1 prijímateľa (typ A VIII. Oddiel priznania, typ B XII. Oddiel priznania). Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť:

            Obchodné meno alebo názov: Rodičovské združenie pri Gymnáziu a Základnej škole sv. Mikuláša  

            Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo: Duklianska 16, 08001 Prešov  

            Právna forma: Občianske združenie

            Identifikačné číslo (IČO/SID): 42027195  

            Riadne vyplnené daňové priznanie doručte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania (zvyčajne do 31.3.2021) na daňový úrad podľa Vášho bydliska.

            Postup pre právnické osoby

            1. Riadne vyplňte daňové priznanie.
            2. Vypočítajte si Vaše 1% z dane z príjmov právnickej osoby – to je maximálna suma, ktorú nám môžete poukázať. Môžete určiť jedného alebo viacerých prijímateľov s uvedením príslušných súm (každému však najmenej 8 Eur).
            3. V daňovom priznaní pre právnické osoby sú už uvedené kolónky na poukázanie 1% z dane v prospech 3 prijímateľov (IV. časť priznania). Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť:

            Obchodné meno alebo názov:  Rodičovské združenie pri Gymnáziu a Základnej škole sv. Mikuláša  

            Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo:  Duklianska 16, 08001 Prešov  

            Právna forma:  Občianske združenie

            Identifikačné číslo (IČO/SID):  42027195  

            Pokiaľ ste si vybrali viac ako troch prijímateľov, vložte do daňového priznania ďalší list papiera ako prílohu. Riadne vyplnené daňové priznanie doručte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania na Váš daňový úrad (zvyčajne podľa Vášho sídla) a v tomto termíne aj zaplaťte daň z príjmov.

             

            Prehľadný  postup taktiež nájdete na: 

            Ako poukázať 2 percentá z daní

            Potrebné informácie o našom Rodičovskom združení pre účely 2 percent nájdete na odkaze

            RZ-notársky register

            Tlačivá potvrdenie a vyhlásenie ohľadom darovania  2 percent sú v editovateľnej elektronickej podobe v prílohe.

            ĎAKUJEME za každú podporu.

        • Od 8.3.2021 pokračujeme bez zmeny
          • Od 8.3.2021 pokračujeme bez zmeny

          • V súlade s Rozhodnutím ministra školstva SR a vzhľadom na naše kapacitné a personálne možnosti pokračujeme v prezenčnej forme vyučovania na 1. stupni ZŠ tak ako doteraz. Podmienkou účasti žiaka na vyučovaní je test minimálne jedného zákonneho zástupcu nie starší ako 7 dní a podanie čestného vyhlásenia zákonneho zástupcu. Predmetné vyhlásenie môžete podať elektronicky prostredníctvom platformy EDUPAGE alebo v papierovej podobe, dostupné TU. ĎAKUJEME, ŽE STE S NAMI.

        • Prijímacie skúšky na Gymnázium sv. Mikuláša
          • Prijímacie skúšky na Gymnázium sv. Mikuláša

          • V budúcom školskom roku 2021/2022 otvárame na základe rozhodnutie MŠVVaŠ SR 1 triedu osemročného gymnázia s maximálnym počtom žiakov 30. Do pozornosti všetkých piatakov a ich zákonných zástupcov dávame zverejnené Kritéria prijímacieho konania a rovnako aj možnosť podať prihlášku na naše Gymnázium sv. Mikuláša elektronicky a to prostredníctvom rodičovského konta na EDUPAGE. V prípade prihlášky v papierovej forme je nutné podpísať ju na kmeňovej základnej škole do 10.apríla a zaslať k nám najneskôr do 20.apríla 2021. Prvé kolo prijímacich skúšok sa uskutoční 3.mája (1.termín), resp. 10.mája (2.termín). SRDEČNE POZÝVAME a vopred ďakujem za zdieľanie tejto informácie.